Login   Register  
PHP Classes
elePHPant
Icontem

Not working

Recommend this page to a friend!
Stumble It! Stumble It! Bookmark in del.icio.us Bookmark in del.icio.us

      RPG Ajax Creator  >  All threads  >  Not working  >  (Un) Subscribe thread alerts  
Subject:Not working
Summary::/
Messages:4
Author:Karol Jakubiuk
Date:2006-03-14 09:40:48
Update:2006-03-14 15:27:29
 

  1. Not working   Reply   Report abuse  
Picture of Karol Jakubiuk
Karol Jakubiuk
2006-03-14 09:40:48
That class is not working.
First of all in code its lot of errors and package isnt complete - miss class/bench.cls.php

  2. Re: Not working   Reply   Report abuse  
Picture of Johan Barbier
Johan Barbier
2006-03-14 10:06:11 - In reply to message 1 from Karol Jakubiuk
Hi,

you're right about the bench, I forgot to remove it, it was only here for benching purpose.

Now, what the errors you got ? Some things are mandatory for that class :
- php > 5.1.1 (I use some 5.1.1 features which do not work with any 5.0 version, as calling a method with public function myMethod (array $aArr) for example)
- register_globals off
- accept cookies
- enable js

That should be all.
It is working perfectly (given it's only an alpha version, of course) on several configurations.
So, if you could tell me which errors it gives you, that would help.
(I run it with error_reporting E_ALL, and got none).

Thanks,
Johan

  3. Re: Not working   Reply   Report abuse  
Picture of Karol Jakubiuk
Karol Jakubiuk
2006-03-14 12:46:15 - In reply to message 2 from Johan Barbier
I reinstall my php to newest version and all is clear :)

interesting package. I will watch him closer.

  4. Re: Not working   Reply   Report abuse  
Picture of Johan Barbier
Johan Barbier
2006-03-14 15:27:29 - In reply to message 3 from Karol Jakubiuk
Yep, thanks :-) I was worried to be honest ;-) I'm happy everything's ok now.
I will go on working on that package, but I do not have much time so...

Thanks anyway for your feedback :-)