Login   Register  
PHP Classes
elePHPant
Icontem

am i doing something wrong?

Recommend this page to a friend!
Stumble It! Stumble It! Bookmark in del.icio.us Bookmark in del.icio.us

      Auto Ajax  >  All threads  >  am i doing something wrong?  >  (Un) Subscribe thread alerts  
Subject:am i doing something wrong?
Summary:not working
Messages:2
Author:nikolicv
Date:2008-01-29 12:51:58
Update:2008-01-29 20:07:16
 

  1. am i doing something wrong?   Reply  
Picture of nikolicv
nikolicv
2008-01-29 12:51:58
i downloaded package in zip file and unpacked it to my local.
php 5 is on it.

First i didnt get any result and got message:
Fatal error: Call to a member function printjs() on a non-object in C:\wamp\www\optimized\example-aa-ur\index.php on line 8

after that i wrote in index.php

$ajax = new autoajax();

then page opened but with error:
This page is downloaded by ajax.
Warning: ADDING_NOT_EXISTEN in C:\wamp\www\optimized\autoajax.php on line 224


  2. Re: am i doing something wrong?   Reply  
Picture of Cesar D. Rodas
Cesar D. Rodas
2008-01-29 20:07:16 - In reply to message 1 from nikolicv
Hello,

Who's doing wrong is me :'(, I promise to create a documentation.

You should see "example/" folder because the "example-aa-ur/" needs the project Url Rewrite ( http://www.phpclasses.org/browse/package/4231.html ).

Also if you want to use this project with php4 you need my json ajax class (http://www.phpclasses.org/browse/package/4205.html).

Best regards,

PD: I promise to take time to write a doc. for this class.