Login   Register  
PHP Classes
elePHPant
Icontem

Doesn't quite work correctly with me.

Recommend this page to a friend!
Stumble It! Stumble It! Bookmark in del.icio.us Bookmark in del.icio.us

      PHP Keyword Analyser  >  All threads  >  Doesn't quite work correctly with me.  >  (Un) Subscribe thread alerts  
Subject:Doesn't quite work correctly with me.
Summary:Package rating comment
Messages:5
Author:Frank Oys
Date:2009-05-18 10:56:39
Update:2010-09-02 23:16:40
 

Frank Oys rated this package as follows:

Utility: Not sure
Consistency: Good
Examples: Sufficient

  1. Doesn't quite work correctly with me.   Reply   Report abuse  
Picture of Frank Oys
Frank Oys
2009-05-18 10:56:39
Doesn't quite work correctly with me.
I've tried queries where the result should be firt page - lane 1. Shows no result.

  2. Re: Doesn't quite work correctly with me.   Reply   Report abuse  
Picture of Er. Rochak Chauhan
Er. Rochak Chauhan
2009-05-19 10:00:37 - In reply to message 1 from Frank Oys
Please try that on the live demo at:
http://demo.dmwtechnologies.com/PHP/PhpKeywordAnalyser/index ...

if it still does not show, let me know.

  3. Re: Doesn't quite work correctly with me.   Reply   Report abuse  
Picture of Shawn Plep
Shawn Plep
2010-06-01 18:01:06 - In reply to message 2 from Er. Rochak Chauhan
I've seen an error as well - it appears that if the site isn't on page 1, the script doesn't detect it.

  4. Re: Doesn't quite work correctly with me.   Reply   Report abuse  
Picture of Er. Rochak Chauhan
Er. Rochak Chauhan
2010-06-02 08:20:38 - In reply to message 3 from Shawn Plep
Well this script search from "Google.com" only (US Website only... may be thats the issue ??

  5. Re: Doesn't quite work correctly with me.   Reply   Report abuse  
Picture of violentSwami
violentSwami
2010-09-02 23:16:40 - In reply to message 4 from Er. Rochak Chauhan
no, this script is broken, using it in the USA and it only works for results on the first page