Login   Register  
PHP Classes
elePHPant
Icontem

New User Setup

Recommend this page to a friend!
Stumble It! Stumble It! Bookmark in del.icio.us Bookmark in del.icio.us

      KMail  >  All threads  >  New User Setup  >  (Un) Subscribe thread alerts  
Subject:New User Setup
Summary:Trying to run the Kmail Demo using Gmail
Messages:3
Author:Wayne Franklin
Date:2013-01-04 19:31:18
Update:2013-01-05 17:29:52
 

  1. New User Setup   Reply   Report abuse  
Picture of Wayne Franklin
Wayne Franklin
2013-01-04 19:31:18
I entered the SMTP server name as Host
I put in Port number 587
I put in my Gmail User Name and Password
Set it to TLS

Entered From as my gmail user

Entered TO as my other email address

Subject Test
Message Test

Click Send

Status stays in sending...

What am I doing wrong???

Thanks,

  2. Re: New User Setup   Reply   Report abuse  
Picture of Eper Kalman
Eper Kalman
2013-01-05 09:36:54 - In reply to message 1 from Wayne Franklin
Your settings are correct, unfortunately its a bug in kmail (the script tries to create tls connection instead to create simple connection and initialize tls with STARTTLS command). At this moment i can only say thanks, because you noticed the problem, and suggest to use port 465. My plan is to create update for kmail, it will be finished soon (next week), and i will correct this mistake.
Regards
Kalman

  3. Re: New User Setup   Reply   Report abuse  
Picture of Eper Kalman
Eper Kalman
2013-01-05 17:29:52 - In reply to message 2 from Eper Kalman
I updated the script, please try, now should work.
Regards
Kalman